Submit a question to our community and get an answer from real people.
Submit
Timbuctoo

I used to get signaled with an orange symbol when answered or commented, Did I break something?

Using PC... It stopped a few days ago, now I have to back-track and see if I received a reply. Running Vista with all updates, IE 9 updated, or sometimes Firefox updated as well.

Report as
This user is an Ask Community moderator.
This user is an Ask Community moderator.

Hi Timbuctoo, it should be working still but I do know that they are working on the notification system, so maybe there is a glitch. It has been working for me tonight though and I use Firefox too.

Helpful (1) Fun Thanks for voting Comments (5)
Report as
Timbuctoo
Thanks, I'll wait a day or two. I didn't get the notification this time either. I just back tracked. I'll see if any of my settings for IE and Firefox aren't causing the problem, and I'll check My AV, Adblock, and firewall settings... I'll comment if I have no luck
Report as
SherryA, I use IE and mine hasn't been working at all tonight
Report as
Timbuctoo
Re installed IE. No change. Firefox same thing. running now with popup block disabled totally. no change. My next step is to check the recent windows updated for a clue, and remove them 3 at a time. I will post a comment if I have success.
Report as
Timbuctoo
Installed Goggle Chrome, no change. Still no notifications......Removing Google Chrome, It is an awkward browser. I hope they request a reason.
Report as
Timbuctoo
Still no solution.... giving up.... canning my account and returning as a new member after a few weeks.. I think that I have been picked out for the "wrath of ask".... Bye
Report as
Add a comment...
Do you have an answer?
Answer this question...
Did you mean?
Login or Join the Community to answer