Submit a question to our community and get an answer from real people.
Submit

How Much Would 3 Computers, 4 Printers, 15 DVDS, And 18 Cds Cost?.

A.432 B.324 C.234 D.6818 E. 3168

PAUL Purchased 8 Computers Which Cost Him A Total Of $6,016 And MARY Purchased 8 Printers Which Cost Her $1,080. STEVE Purchased 25 DVD Movies Which Cost $350 And SALLY Purchased 34 Cd's Which Cost $306.

Report as

8 computers cost $6016 --> 1 computer costs ($6016 / 8) = $752
8 Printers cost $1080 --> 1 printer costs ($1080 / 8) = $135
25 DVDs cost $350 --> 1 DVD costs ($350 / 25) = $14
34 CDs cost $306 --> 1 CD costs ($306 / 34) = $9
So 3 computers, 4 printers, 15 DVDs and 18 CDs will cost [($752 x 3) + ($135 x 4) + ($14 x 15) + ($9 x 18)] = $2256 + $540 + $210 + $162

Helpful (3) Fun (2) Thanks for voting Comments (2)
Report as
I Got Letter E. For This Question. I Just Want A Second Opinion If My Answer Is Correct.
Report as
Sorry to hear about the "E"..I hope the answer was helpful for you...
Report as
Add a comment...

Three computers would cost $2256, 4 printers would cost $540, 15 DVDs would cost $210 and 18 CDs would cost $ 162. To get this answer, you will have to divide the amount of money used by Paul, Mary, Steve and sally. From the division, you will get the price of each computer, printer and the rest.

Helpful (3) Fun (2) Thanks for voting Comments (0)
Report as
Add a comment...

d

Helpful Fun Thanks for voting Comments (0)
Report as
Add a comment...
Do you have an answer?
Answer this question...
Did you mean?
Login or Join the Community to answer