Nick and Rick are sharing the cost of a SEGA baseball game.The game costs $65.00 plus 10% tax. How much will each boy pay?
too much thats for damn sure
uhhh im guessing but 65.00 times .10 =? then divide that by 2
$35.75. multiply 65 by 110% (or 1.1) and then divide by 2
If the boys are each paying an equal portion they would each pay $35.75You solve this by taking 10% of 65 so: 0.10x65=6.5Then adding that to 65: 65+6.5=71.5Finally dividing that by 2: 71.5/2=35.75~Hope I helped! :)