Submit a question to our community and get an answer from real people.
Submit

Hi mods, merry Christmas; happy holidays. Please help. Why is it when I answer a question on the connections, it doesn't show up on my Q&A?

Report as
This user is an Ask Community moderator.
This user is an Ask Community moderator.
sliceoflife

I also have the problem.

Helpful (4) Fun Thanks for voting Comments (4)
Report as
So do I, slice. It doesn't happen a lot but occasionally an answer goes into hiding.

I've tried searching for them up to a week in the past in case I had answered an old question that was stored further back but *sob* all to no avail. Those little lost answers just wander around out there unable to find their way home.
Report as
sliceoflife
Dozy it has gone into my questions. It has never appeared. It disappeared and I had to apologize to people.
Report as
Hi.Thanks for responding sliceoflife, hi dozy.
Report as
Thanks for that last comment, SliceOfLife. I'm sorry you still have pneumonia.
Report as
Add a comment...

Well you have me stumped. Let me pass this along so that maybe one of the other mods can answer and/or the devs can look into this.

Thanks for your patience and sorry I couldn't be of help.

Helpful (2) Fun Thanks for voting Comments (3)
Report as
No problem, thank you for responding!
Report as
evanisdabomb
Wow. If you dont know dont answer jeez
Report as
That's they're job.
Report as
Add a comment...
ChemistrySquid

This happens to me too! Once, what happened, though, is that a notice came up and said something like, "You need to take a fifteen minute break now." It wouldn't let me answer any questions. At first I didn't notice it. Thus, I missed a lot of questions without knowing. (I'm not a mod, by the way.)

Helpful (1) Fun Thanks for voting Comments (1)
Report as
I get that message sometimes too, but not this time. I think it's something different. Thanks for responding!
Report as
Add a comment...

I've noticed that the "My Q&A" page isn't always in chronological order, so maybe check the next page and see if it's showing up there. I just answered one of my connection question and it's now showing as answered under my "My Q&A" page.

It could also be that the question was removed. Do you remember what the question was about?

Helpful (1) Fun Thanks for voting Comments (1)
Report as
I looked at the question a minute or so ago under connections, still there. This happens all of the time. Thanks for the help.
Report as
Add a comment...

Must be a personal glitch! It doesn't happen to me. Good luck fixing it.

Helpful (1) Fun Thanks for voting Comments (4)
Report as
Thanks Marcus, feel better:)
Report as
Thank you.
Report as
sliceoflife
Yes, my intelligent Marcus, be healthy. Canner, hello best of the season to you.
Report as
I'm better. How are you, SliceOfLife?
Report as
Add a comment...

This has happened to me before as well. I think it happens when the question you answered was removed. If a question is removed that you answered, it will also be removed from your Q&A.

Helpful (1) Fun Thanks for voting Comments (2)
Report as
Okay, thanks:)
Report as
Anytime :)
Report as
Add a comment...

I have the same problem. Mine, when they do show up, are a few days behind.

Helpful (1) Fun Thanks for voting Comments (2)
Report as
Thanks,
Report as
sliceoflife
Good ans
Report as
Add a comment...

Same here! ( iPhone )

Helpful (1) Fun Thanks for voting Comments (3)
Report as
Awww mayaaaaan! :P
Report as
Hi bubbs and Marcus! I use the iPhone to. This ask app is too addictive!
Report as
I use the iPad. Lol.
Report as
Add a comment...
Do you have an answer?
Answer this question...
Did you mean?
Login or Join the Community to answer