Web Results

Iliria College - Wikipedia

en.wikipedia.org/wiki/Iliria_College

Iliria College (Albanian: Kolegji Iliria) is a private provider of higher education in Kosovo. As of 2013, it is accredited by the Kosovo Accreditation Agency to offer ...

Kolegji ILIRIA - Bëhuni pjesë e botës së njerëzve të suksesshëm!

www.uiliria.org/

Në Kolegjin ILIRIA u mbajt trajnimi: “User-Friendly and Responsive Web- Application” nga Prof. Jaana Holvikivi nga Helsinki Metropolia University of Applied ...

ILIRIA College - ILIRIA College

www.uiliria.org/en/index.php/university/about-iliria-college/3278-ILIRIA-College.html

It holds a Royal Charter by the Albanian Royal Family. ... ILIRIA College is a member of EURAS – Eurasian Universities Union (University Association with over ...

ILIRIA Royal University - Academia.edu

uiliria.academia.edu/

Academia.edu is a place to share and follow research.

ILIRIA College | LinkedIn

www.linkedin.com/company/iliria-university

ILIRIA College is a degree awarding Higher Education Institution, established 2000 in Prishtina, Republic of Kosovo. It holds a Royal Charter by the Albanian ...

Arber Reci (Iliria Royal University, Pristina) on ResearchGate

www.researchgate.net/profile/Arber_Reci

Arber Reci of Iliria Royal University, Pristina is on ResearchGate. Read 1 publication, and contact Arber Reci on ResearchGate, the professional network for ...

Ngadhnjim Brovina (Iliria Royal University, Pristina) on ...

www.researchgate.net/profile/Ngadhnjim_Brovina

Ngadhnjim Brovina of Iliria Royal University, Pristina with expertise in International Security and Arms Control, International History and Politics, Foreign Policy is ...

Kolegji ILIRIA | Facebook

www.facebook.com/universitetiiliria/

The University of Alabama ... Kolegji ILIRIA added 40 new photos to the album: ILIRIA Debate Club. ... Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes të Kolegjit ILIRIA dhe Kompanisë 'FLUIDI dhe RC COLA', me ç'rast drejtori i ...

ILIRIA Royal University - Pristina - Wikimapia

wikimapia.org/19445547/ILIRIA-Royal-University

ILIRIA Royal University http://www.uiliria.org/ http://www.youtube.com/watch?v= 1w1WUayc65c.

Higher Education | Florian Bieber's Notes from Syldavia

florianbieber.org/category/higher-education/

Jun 15, 2012 ... There is a university in Belgrade, called European University. ... Assembly, but also the Iliria Royal University in Kosovo received a recognition ...