Web Results

Компјутери и IT опрема - Сетек

setec.mk/Computers-IT

Компјутери и IT опрема. ... Компјутери и Компјутерски Делови · Монитори · Конфигурации · Печатари · Скенери · Потрошен материјал (Тонери, мастила  ...

Преносни Компјутери - Сетек

setec.mk/Laptops/Notebooks

Преносни Компјутери. ... NB AMD преносни компјутери. NB Intel Celeron преносни компјутери. NB Intel Celeron со графичка карта преносни компјутери.

ДД Ком Компјутери

ddcom.mk/

Почетна · За Нас · Користени компјутери .... Преносни компјутери · Десктоп компјутери · Компјутерски компоненти · Принтери и додатоци · Мрежа и ...

TDK Computers

www.tdk.mk/

ТДК Компјутери е една од најголемите дистрибутерски компании за големопродажба на IT и кориснички производи која оперира на македонскиот пазар ...

Anhoch PC Market Online - Преносни компјутери (Лаптопи)

www.anhoch.com/category/3003/prenosni-kompjuteri-laptopi

... други ИТ производи. Anhoch PC Market Online · Лаптопи и опрема; Преносни компјутери (Лаптопи) ... Преносни компјутери (Лаптопи). Производители:.

преносни компјутери - Neptun

www.neptun.mk/index.php?route=product/category&path=2_24

Дисплеј:15.6"(39.6cm)WXGA Acer Cinecrystal • Intel Celeron Processor N3050 • Меморија:2GB DDR3 • Hard Drive 500GB SATA,5400 rpm/min • HD Web ...

компјутери - Neptun

www.neptun.mk/index.php?route=product/category&path=2_22

Personal Computer • CPU:Built in AMD E1-2100 • Интерна меморија:4GB DDRAM III 1333MHz • Hard Drive 500GB SATA,7200rpm/min • AMD Radeon HD  ...

Софтмак компјутери

www.softmak.com.mk/

СофтМак Куманово, компјутери, продажба на нови конфигурации, компјутерска опрема, сервисирање на компјутери, изработка на софтверски  ...

БАГ Компјутери

www.bug.com.mk/

БАГ Компјутери. Баг Компјутери ДОО ул.Прашка 88а тел:+389(2)309 26 74. ПРОМОЦИИ · ПОЧЕТНА · КОНФИГУРАЦИИ · ТОНЕРИ · КЕРТРИЏИ · INK-JET  ...

NIKO Computers Macedonia – IT solution for you

niko.com.mk/

0. Your Cart: 0 ДЕН. No products in the cart. Производи. Лаптоп компјутери ... Галантерија · Адаптери · Оперативни Системи · Десктоп Компјутери · doma.