Web Results

mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0

Програмска опрема или софтвер (од англиски: software), односно програмски потсистем на сметачки систем, е составен од системски, услужни или ...

dic.academic.ru/dic.nsf/dic_synonims/168533/%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80

СОФТВЕР — (англ. software от soft мягкий и ware изделие продукт), компьютерная программа, в которой реализуется алгоритм действий оператора ...

sites.google.com/site/informatikaiprogramiranje/informatika-prva-godina/4

Софтвер (Software). Софтверот, односно програмскиот дел на компјутерот е поделен на две групи на програми: - системски програми. - апликативни ...

www.gimprilep.edu.mk/informatika/dokumenti/sloboden-softver-probna-verzija-licenciran-softver.pdf

Е. Р. Слободен софтвер. Пробна верзија. Лиценциран софтвер. Денес производство на програми е огромна индустрија во целиот свет која е во голем.

www.gimprilep.edu.mk/informatika/dokumenti/sistemski-i-aplikativen-softver.pdf

Системски и апликативен софтвер. Што е потребно да се направи за комп.За да изврши некоја работа, на компјутерот треба да му се зададе команда.

www.neocom.com.mk/solutions/software/licensedsw

За таа цел Неоком има склучено патрнерки и дистибутивни договори со повеќето водечки светски компании за изработка на софтвер чии производи  ...

daucimezaedno.wordpress.com/%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80

Образовен софтвер се компјутерски програми за подучување, помош при учење или само-учење. Образовните програми се мултимедјални (содржат ...

www.neptun.mk/index.php?route=product/category&path=2_93

Контакт центар 02 55 14 777; Лоцирајте продавница · Споредба на производи (0) · neptun.mk. Не сте најавени • најавете се • регистрирајте се.

www.pakom.com.mk/default.aspx?tabid=1295

M SAN Grupa Makedonija, regionalni lider u distribuciji novih tehnologija.

tehnomarket.com.mk/category/17045/softver

Техномаркет /; IT Продукти /; Софтвер. Facebook · Twitter · Instagram · Youtube . Најнов каталог. Правила и политики. Безбедно ON-LINE плаќање · Услови ...