Web Results

sq.wikipedia.org/wiki/Lista_e_Monumenteve_n%C3%AB_Shqip%C3%ABri

BR187, Shtëpia e Isuf Brahos (Feride Braho), Kategoria: II Tipologjia: Banesë Me ..... BR275, Shtëpia e Llukan Qorrit (milto Nushi), Kategoria: II Tipologjia: Tipi I ...

www.facebook.com/beautysalonsibelsylbije/posts

Linda Hoti Nushi, Fatma Mushmeku, Enisa EEnisa and 18 others like this. ... Müzeyyen Pervance Alaybeg, Rona Hoxha, Feride Gashi and 25 others like this.

journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/0888325416630959

... (KRCT), founded and directed by Feride Rushiti, was key in providing physical and .... It is clear from an interview with the late Pajazit Nushi, a veteran human ...

www.namesdir.net/s/subashi

... Florian Subashi 2; Florenc Subashi 2; Festim Subashi 2; Feride Subashi 2 ... Nushi Subashi; Nuri Subashi; Noemi Subashi; Noci Subashi; Nizy Subashi ...

www.namesdir.net/s/bekirova

... Fidan Bekirova 2; Feride Bekirova 2; Fatme Bekirova 2; Fatime Bekirova 2 ... Nutvie Bekirova; Nushi Bekirova; Nushabe Bekirova; Nurus Bekirova; Nurten ...

www.bndlg.de/~wplarre/week373.htm

9 Tetor 1997 ... Pajazit Nushi, chairman of CDHRF and professor at ... Shpresa Maloku, student from Samadraxha near Vushtrri; Feride Lutfiu, student from

gjykataeapelittirane.al/skedaret/1454079035-Ceshtje%20civile%2016-26%20Shkurt%202016.docx

26 Janar 2016 ... Lili Nushi - Drejtoria e Përgjithshme e “Posta Shqiptare” sh.a ..... Gjyner Ibrahimi ( Demiri) - Feride Hasa, Gjyze Bureli, Rajmonda Muca ...

www.tiranaobserver.al/portretet-e-folesve-dhe-radiokronisteve-te-pare-te-radio-tiranes

Kjo ishte Kaliopi Plasari, (Nushi, 1905-1979), që e kemi përmendur në pjesët e para ... Dhe u habita kur mësova se ishte zëri i Feride Spahiut, një ish-nxënëse e  ...

www.bksh.al/adlib/scripts/wwwopac.exe?&DATABASE=catalo&OPAC_URL=/adlib/beginner/index_al.html&LANGUAGE=1&lr=Biografia&LIMIT=0

Labirinthi Borges : dëshmi, imazhe, ese, dialogë, kritikë / Feride Papleka. 278, Arshi Pipa : njeriu dhe vepra / Uran Kalakulla. 279, Bd. 2 : Alexander der Grosse  ...