en.wikipedia.org/wiki/Salih_Krasniqi

Sali Bajrami Krasniqi (1919-1987) was an Albanian folklore artist and composer from Kosovo, ... "Nuha Zullufi: Legjendat e folklorit shqiptar – Salih Bajrami e Feriz Krasniqi!". botapress.info. ^ Krasniqi, Ismet (14 September 2017). "Shekuj zgjojnë nga gjumi: ...

www.facebook.com/public/Ismet-Krasniqi

View the profiles of people named Ismet Krasniqi. Join Facebook to connect with Ismet Krasniqi and others you may know. Facebook gives people the power...

www.kuvendikosoves.org/?cid=2,1018

Ismet Krasniqi - Secretary General. The Office of the Secretary General comprises of the two General Directories and organizational units as follows: a. General ...

www.kuvendikosoves.org/?cid=1,1018

Ismet Krasniqi - Sekretar i Përgjithshëm i Kuvendit. Zyra e Sekretarit të Përgjithshëm përbëhet nga dy Drejtoritë e Përgjithshme dhe njësitë organizative : a.

www.linkedin.com/in/ismet-krasniqi-93197872

View Ismet Krasniqi's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Ismet has 1 job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn ...

telegrafi.com/tag/ismet-krasniqi

LAJMET NGA "Ismet Krasniqi". 2 javë më parë / E përditësuar. Kuvendi i Kosovës shpenzoi mbi 8 milionë euro në vitin 2018. 8 muaj më parë / E përditësuar.

telegrafi.com/ismet-krasniqi-rrefen-arsyet-qe-nuk-u-lejuan-te-futen-ne-serbi-karateistet-e-kosoves-video

10 Maj 2018 ... Kryetari i Federatës së Karatesë së Kosovës, Ismet Krasniqi ka treguar për problemet që i kanë kaluar ata gjatë tentimit për të kaluar kufirin në ...

dora-gmbh.ch/team/ismet-krasniqi

Ismet Krasniqi. Dora Versicherungen GmbH. Telefon: +41 79 408 35 94. Email: info@dora-gmbh.ch. logo. Die Dora Versicherungen GmbH bietet seit 1992, die ...

dritarjaonline.net/veprat-e-botuara-te-krijuesit-dhe-aktorit-ismet-krasniqi-foto

10 Nëntor 2018 ... 234, autor Ismet Krasniqi, redaktor Gjon Gjergjaj, recensues Hajdin Morina e Prend Buzhala, ballina Idriz Berisha, realizimi kompjuterik Ismet ...