sq.wikipedia.org/wiki/Xhudo

Fjala japoneze "Judo" ka domethënien "mënyrë e lehtë". Xhudo u themelua në vitin 1882 në Japoni nga një studiues i ri i quajtur Jigoro Kano Duke studiuar ...

en.wikipedia.org/wiki/XHUDO-FM

XHUDO-FM is a Mexican college radio station owned by the Universidad Autónoma de Occidente in Los Mochis, Sinaloa.

www.ask.com/youtube?q=XHUDO&v=AuVOGcoZk6w
26 Tetor 2018 ... https://www.rtsh.al/ https://www.facebook.com/lajme.tvsh.

www.amazon.com/Tony-Xhudo/e/B008GY2ECE

Tony Xhudo was born in Albania May 14,1957. He spent his early childhood years in Europe and immigrated to America March 2, 1962 with his family of 10.

2001-2009.state.gov/m/ds/rls/37562.htm

Washington, DC FOR IMMEDIATE RELEASE: October 28, 2004. Gazman “Gus” Xhudo, a Bureau of Diplomatic Security special agent with the New York Field ...

telegrafi.com/tag/xhudo

​Ekipi i xhudos me në krye Majlinda Kelmendin përfaqësojnë Kosovën në Minsk 2019. 2 javë më parë. Kuka: Disi impresive, fiton 700 pikë olimpike – Majlinda ...

www.kosovajudo.com

Kjo është faqja zyrtare e Federatës së Xhudos së Kosovës. Tash e tutje këtu mund të informoheni për të gjitha aktivitetet që zhvillohen nga kjo Federatë.

www.kosovajudo.com/rreth-xhudos

Qfarë është Xhudo? Mirësevini në botën e xhudos! Xhudo është sport luftarak i cili praktikohet nga më shumë se 100 milionë njerëz në më shumë se 200 shtete  ...

www.botasot.info/xhudo-sporti

Xhudo2 mars 2019. Kuka: Tabaku, fjalëpak e i sinqertë, punëtor i madh dhe një trajner i madh. Driton Kuka, përzgjedhës i kombëtares së Kosovës në xhudo, ...