Web Results

en.wikipedia.org/wiki/Alban_Sk%C3%ABnderaj

Alban Skënderaj (born April 20, 1982) is an Albanian singer, songwriter and TV personality. Contents. [hide]. 1 Early life; 2 Career; 3 Personal life ...

sq.wikipedia.org/wiki/Alban_Sk%C3%ABnderaj

Alban Skënderaj lindi më 20 prill të vitit 1982 në Lushnjë, por me origjinë është nga Vlora, është këngëtar shqiptar. Babai i tij në atë kohe punonte si oficer dhe i  ...

www.ask.com/youtube?q=Alban+Skenderaj&v=rGiq_MyVv0I
23 Mars 2017 ... Now available on Deezer: http://www.deezer.com/album/15746536 Spotify: https: //play.spotify.com/album/3ZDKIQrtV28P0RalOQDxpG iTunes: ...
www.ask.com/youtube?q=Alban+Skenderaj&v=QiQxIm2sWcs
13 Korrik 2017 ... Muzika dhe Teksti: Alban Skenderaj Production: Avaxus, Genti Myftaraj, Alban Skenderaj Video: Max Production ...
www.ask.com/youtube?q=Alban+Skenderaj&v=YIiIwBoXqVA
14 Shkurt 2016 ... Now available on Deezer: http://www.deezer.com/album/12939552 Spotify: https: //open.spotify.com/album/53NuGmbzmQMZjFb9quRSxC ...
www.ask.com/youtube?q=Alban+Skenderaj&v=2c4_niQ88EM
8 Qershor 2016 ... Now available on Deezer: http://www.deezer.com/album/13312723 Spotify: https: //open.spotify.com/album/0LgDIRvcYghTNrpAFpJ9Au iTunes: ...

www.instagram.com/albanskenderaj/?hl=en

264.8k Followers, 49 Following, 530 Posts - See Instagram photos and videos from Alban Skenderaj (@albanskenderaj)

www.lyrics.al/alban-skenderaj

Alban Skenderaj is a very famous singer and songwriter in pop music. This page cointains song lyrics and music videos from Alban Skenderaj. Also biography ...

telegrafi.com/tag/alban-skenderaj

78 Artikuj. LAJMET NGA "Alban Skenderaj". 5 ditë më parë. Një tjetër dasmë VIP në horizont, Miriam Cani dhe Alban Skënderaj do të kurorëzojnë dashurinë e ...