Video Results from YouTube.com
Published in : 2017-10-29 | by Top Channel Albania
Ndaje ose haje, përgjigjen e sinqertë ose "delikatesat" të shtruara në tavolinë! Me Luana Vjollcën, MC Kreshën & Lyrical Son! Na ndiqni në: Web: ...
Published in : 2017-10-29 | by Top Channel Albania
Vijnë tre këngë të performuara nga MC Kresha & Lyrical Son! Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë:Edi Manushi & Gent Hazizi Na ndiqni në: Web: ...
Published in : 2017-10-30 | by Top Channel Albania
Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: MC Kresha, Lyrical Son, Arlinda Dudaj, Neritan Liçaj, Jonida Maliqi dhe Arnida Çapi ...
Published in : 2019-02-17 | by Top Channel Albania
Autor: Edi Manushi Moderator: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla I ftuar: MC Kresha Rubrika: Ervin Kurti Ervini vë në siklet me pyetjet e tij MC ...
Published in : 2017-10-30 | by Top Channel Albania
Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: MC Kresha, Lyrical Son, Arlinda Dudaj, Neritan Liçaj, Jonida Maliqi dhe Arnida Çapi ...
Published in : 2017-10-30 | by Top Channel Albania
Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: MC Kresha, Lyrical Son, Arlinda Dudaj, Neritan Liçaj, Jonida Maliqi dhe Arnida Çapi ...
Published in : 2018-01-23 | by Top Channel Albania
Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Ed Manushi & Gent Hazizi Na ndiqni në: Web: http://top-channel.tv/videot/shiko-kush-luan/ Facebook: ...
Published in : 2017-12-27 | by Top Channel Albania
Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islami Na ...
Published in : 2019-01-01 | by Top Channel Albania
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë:Florjan Binaj dhe Adi Pojana Këngëtare: Fifi Të ftuar: Flori Mumajesi, Dj Vicky, Bruno, Klajdi Haruni , Krusita, ...
Published in : 2017-10-30 | by Top Channel Albania
Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: MC Kresha, Lyrical Son, Arlinda Dudaj, Neritan Liçaj, Jonida Maliqi dhe Arnida Çapi ...